Grafisch & Print Design

Huisstijl

Een goede huisstijl is het visitekaartje van uw organisatie. Vorm, typografie en kleur vormen de basis en zorgen voor herkenbaarheid. Met uw huisstijl geeft u aan wie u bent en waar u voor staat. MAXmade kan ook u helpen aan een huisstijl die past bij uw identiteit. De volgende elementen komen kijken bij een huisstijl: Logo, Typografie, Zwart-wit gebruik, Visitekaartjes, Briefpapier, Social media visuals.

Folders, Brochures

Met een folder of brochure kunt u uw organisatie op een goede manier presenteren. Of u nu een overzicht wilt geven van uw producten of diensten, een evenement wilt aankondigen of achtergrondinformatie wilt geven: met een folder of brochure kunt u veel informatie overbrengen. Belangrijk hierbij is wel dat de tekst en de lay-out de lezer aanspreken. Schakelt u MAXmade in, dan bent u er zeker van dat uw brochure of folder exact aansluit bij uw doelgroep.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is de manier om uw gegevens bij een potentiƫle klant achter te laten. Heeft u geen visitekaartje om achter te laten? Gemiste kans! Als u een visitekaartje af kunt geven heeft de ontvanger altijd een moment dat hij/zij uw kaartje weer tegenkomt. Is uw visitekaartje uniek, en valt het op in positieve zin? Dan liggen uw kansen voor de opdracht vanzelfsprekend hoger. Van ontwerp tot print kunt u bij ons terecht. Met diverse materialen zoals spot glanslak, metallic, of 100% gerecycled karton en natuurlijk een uniek ontwerp kunt u zich nog eens extra onderschijden!

Posters, Flyers, Banners

Wilt u uw product aanprijzen? Of organiseert u een evenement? Wat u ook onder de aandacht wilt brengen, MAXmade kan u hierbij helpen door aansprekende posters, flyers of banners voor u te ontwerpen.

Social posts

Wilt u specifieke content om te kunnen posten op social media zoals Facebook of Instagram? Wij kunnen goed overweg met fotobewerking en illustratietools. Eenmalig een coverfoto? Of regelmatig bewerkte foto's voor uw posts? Wij kunnen hier uw partner in worden.

Fotobewerking

Digitale foto restauratie? Collages? Uw logo van bitmap naar vectorbestand (vectoriseren)? Noem het maar op, wij doen het allemaal! Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Graag voorbeelden? Als het een kleine moeite is doet MAXmade het voor niets.

Overig...

Uw logo op een stempel, bedrijfskleding, mokken of zelfs een vlag? Er zijn oneindig veel mogelijkheden, en bij MAXmade houden we van experimenteren met verschillende 'uitingen'. Wij kennen de juiste mensen om uw logo of beeld op kleding te laten borduren, of zelfs een portemonnee te laten bedrukken.