MAXmade Blog

back arrow Terug naar overzicht
2017-09-27

Website laten maken in regio Den Bosch

website bouwen

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf in Den Bosch, Drunen, Vught, Vlijmen, Nieuwkuijk, Kaatsheuvel of Waalwijk? Webdesignbureau MAXmade zorgt ervoor dat uw site perfect werkt op elk apparaat en snel online staat. U kunt bij ons voor bijna elke site terecht! MAXmade bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Een vernieuwde website voor uw bouwbedrijf? Een simpele site voor uw beginnende kapperssalon? Een overzichtelijk, persoonlijk portfolio? Wij zorgen voor een passende oplossing!

Wij bieden ook andere services:

Technische hulp

Heeft u technische hulp nodig in regio Den Bosch? MAXmade biedt technische hulp op gebied van websites en is gevestigd in Drunen. Stuur een berichtje via het contactformulier. Vaak kunnen wij u op afstand helpen!

Verhuizen van webhost

Ook voor het verhuizen naar een andere webhosting kunt u bij ons terecht. Wij gaan accuraat te werk en zorgen dat uw website binnen korte tijd overgezet is naar uw nieuwe webhosting! Natuurlijk met minimale downtime.

Wordpress installatie

Je krijgt Wordpress niet geïnstalleerd op je webhost of hebt het lokaal draaien en wil het online hebben. Natuurlijk kun je dit zelf uitzoeken, maar wij hebben dit zo voor je geregeld!

Nieuw website logo

Voor logo design kun je altijd bij ons in Drunen terecht. Ook als je een oud logo er wat frisser uit wil laten zien of vectorbestanden mist.

Logo laten vectoriseren

U heeft een bestaand logo als png of jpg, maar deze zijn niet groot genoeg? Wij kunnen uw logo vectoriseren zodat deze op elke grootte te gebruiken is. U krijgt van ons dan uw logo terug als SVG bestand. Dit is een Scalable Vector Graphic. Een SVG is een bestand dat niet uit pixels bestaat (zoals png/bmp/jpg), maar uit 'rekensommen'. Hierdoor kan een SVG eindeloos worden vergroot zonder dat je kwaliteitsverlies ziet.bitmap vs svg

(technische) vragen?

Stuur dan een berichtje!

back arrow Terug naar overzicht