MAXmade Blog

2018-07-20

Voorkom dat je verstuurde emails in spam terecht komen

Er zijn erg veel verschillende spamfilters, ze werken allemaal anders, en het is onmogelijk om te voorkomen dat je mailcampagnes nooit in spam terecht komen. Hier lees je wat ervoor kan zorgen dat jouw mail gefilterd wordt.Lees meer...
2018-05-12

Ik deel AL mijn kennis en geheimen over het maken van websites

Ik schrijf een Ultimate Guide voor het maken van websites. Hierin probeer ik de kennis die ik in 10 jaar heb opgebouwd, volledig met jullie te delen. Al mijn kennis is die van jullie! Deze guide schrijf ik over de verloop van tijd, en zal steeds in hoofdstukken op mijn website online komen te staan. Op het moment staat er een uitgebreid stappenplan online, met alle stappen die je moet nemen om een website te kunnen bouwen. De stappen staan nu nog kort beschreven, maar krijgen in de toekomst allemaal een uitgebreid artikel.Lees meer...
2018-02-17

Waarom SSL en HTTPS?

Zoals je misschien al weet zorgt SSL (Secure Sockets Layer) voor het groene slotje voor je URL in je browser. Tegenwoordig gebruiken we allemaal TLS (Transport Layer Security), dit is een verbeterde versie van het SSL protocol. Voor het gemak noemen we het even SSL... wat heb je er nou aan?

Lees meer...
2017-10-19

Hoe kies ik een goede domeinnaam?

Voordat je een website begint, moet je gaan nadenken over je domeinnaam. Een goede domeinnaam is namelijk erg belangrijk. Deze kan er namelijk voor zorgen dat je makkelijk gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. In deze blog volgen wat tips voor het kiezen van een goede domeinnaam.

Lees meer...
2017-10-10

Heb ik een CMS website nodig?

Je wil makkelijk aanpassingen kunnen doorvoeren op je website. Heb je daarvoor een CMS (Content Management Systeem) nodig? Soms! Dat ligt volledig aan je behoefte! Lees verder om erachter te komen of je het nodig hebt!

Lees meer...
2017-09-27

Website laten maken in regio Den Bosch

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf in de omgeving van Den Bosch? Webdesignbureau MAXmade zorgt dat u snel online staat. U kunt bij ons voor bijna elke site terecht! MAXmade biedt natuurlijk nog meer services zoals:Lees meer...

2017-09-14

Wat is responsive webdesign?

Een responsive webdesign past zich automatisch aan wanneer de schermgrootte veranderd. De website schaalt dus mee voor verschillende schermformaten zodat de website goed te gebruiken is op jouw telefoon, tablet, laptop en desktop. Hoe en waarom?

Lees meer...
2017-09-13

Onze blog staat online!

Met onze blog proberen we je op de hoogte te houden van wat we doen, en onze aanpak. Ook leggen we bepaalde termen uit die vaak voorkomen binnen design, development en ICT. Daarmee proberen we je nieuwe dingen te leren over ons vakgebied, en over onze laatste ontwikkelingen. Advies of technische vragen & antwoorden kunnen hier ook terecht komen.
Heb je een vraag die hier beantwoord moet worden? Stuur deze dan door via het contactformulier!

Lees meer...

Volg onze blog!